PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

CCOO demana a Tremosa "més rigor" en les seves declaracions sobre l’empresa Robert Bosch als mitjans de comunicació

El sindicat CCOO d'Indústria de Catalunya ha mostrat el seu malestar per les respostes del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, a l’entrevista publicada ahir al diari La Vanguardia, en la qual afirma que la situació de Robert Bosch “és el cas d’un tancament anunciat fa molts anys i s’ha acordat amb els treballadors.

El sindicat considera que aquestes declaracions són "una gran irresponsabilitat", ja que la direcció de Robert Bosch va presentar ahir un ERO d’extinció de contractes i ara tenim 30 dies de negociació per davant per intentar trobar una solució industrial per a la planta i per a les persones que hi treballen. Per tant, no s’ha acordat res amb els treballadors i treballadores".

També apunten que "si el conseller té la certesa que existeix un acord amb les treballadores i treballadors de Robert Bosch, li demanem que expliqui d’on ha obtingut aquesta informació, que és del tot falsa", asseguren.

Finalment, CCOO lamenta "profundament la incertesa i la inestabilitat generada" per aquestes afirmacions del conseller a la premsa.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 104