PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La Fundació Pinnae lliura els Ajuts d'Impuls Social pel Territori a 18 entitats del Gran Penedès

La Fundació Pinnae ha lliurat aquest matí els premis dels Ajuts d'Impuls Social pel Territori. L'acte, que ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer, ha acollit a les 18 entitats que han rebut aquestes ajudes amb l’objectiu de fer realitat els seus projectes.

El president de Pinnae, Martí Solé, explicava que aquests premis han arribat “en el moment més necessari”, ja que es van presentar abans d’iniciar-se la pandèmia de la Covid-19. Aquesta crisi “augmentarà les desigualtats socials” explicava Solé, i per això des de Pinnae volen seguir donant suport als col·lectius més vulnerables “perquè seran els que més patiran”.

El director Tècnic de Pinnae, Antoni Gistau, ha explicat que des de la primera edició d’aquestes ajudes s’han triplicat les entitats premiades així com la dotació econòmica. En aquesta tercera edició s’han premiat 18 entitats les quals s’han repartit una subvenció de 300.000 euros mentre que el primer any es van premiar 6 entitats que es van repartir 100.000 euros. Gistau ha valorat positivament el desdoblament dels premis en dos trams, que s'ha realitzat per primera vegada aquest any. Segons Gistau, això ha permès fer de la dotació econòmica “una pluja fina i més amplia dels recursos”.

Les 18 entitats premiades han estat Creu Roja, l’associació TIÁM, ATRA associació, Amics de la Gent Gran, Salut Mental Catalunya, GEPEC, La Malva, Formació i Treball la Fundació Amiga, Ampert, Pro-Penedès, Entrem, Actua, CRAE Alt Penedès, MPS, La Ballaruga, Salut Mental Garraf, Camerata Penedès, Càritas i Mas Albornà. Totes aquestes entitats promouen els seus projectes al Gran Penedès.

Per a l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que ha lliurat els diplomes, els premis “ajuden a la cohesió social i això és fonamental en temps de crisi”.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105