PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix formació per a les empreses del territori

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona ofereixen aquests propers mesos d’octubre i novembre dues accions formatives de curta durada i en format online adreçades a empresaris/àries i professionals de recursos humans de les organitzacions del territori.

La primera acció, amb el títol Necessites contractar personal? Informa’t dels contractes de treball amb bonificacions i reduccions vigents, pretén aportar informació actualitzada i d’interès per tal que les empreses puguin conèixer quins tipus de contractacions els poden beneficiar a nivell d’incentius. Es realitzarà el dia 13 d’octubre, de 9.30 a 13.30h.

La segona acció porta per títol Captació de talent a través de les eines 2.0” i pretén donar a conèixer i treballar el bon ús de les xarxes i eines 2.0 per a un òptim i eficaç procés de selecció. Aquesta acció tindrà lloc el dia 26 d’octubre, i es farà també de 09.30 a 13.30h.

Les empreses interessades en realitzar aquestes formacions poden fer la preinscripció al següent enllaç. Per a més informació poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball  al telèfon 938 172 447.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105