PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Ikea inaugura a Sant Pere de Ribes el primer Planning Studio d’Espanya

La companyia sueca Ikea ha inaugurat avui el seu primer Planning Studio d’Espanya situat a Sant Pere de Ribes. Es tracta del quart establiment de la companyia a Catalunya, que aposta per obrir les portes a un nou concepte de botiga al Garraf, tot i que ja és present a ciutats com Estocolm, Londres i Copenhaguen.

La inauguració ha comptat amb l'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, que ha valorat molt positivament l’obertura del nou centre al municipi i la creació d’una vintena de llocs de treball, així com de la directora general d’Ikea a Espanya, Petra Axdorff, que també ha volgut destacar la importància del mercat català en l’estratègia de creixement del grup. Tot plegat en un acte de petit format per respectar totes les mesures de seguretat i distanciament derivades de l'actual situació sanitària.

El nou establiment d’Ikea, situat al parc d’Oci de la Rambla del Garraf, compta amb 620 metres quadrats de superfície i es caracteritza per oferir atenció 100% personalitzada als seus clients. IKEA Planning Studio de Sant Pere de Ribes està especialitzat en el disseny de projectes de cuina, armaris modulars i matalassos, i és el primer de diversos centres innovadors que el grup obrirà a Catalunya els pròxims anys, i que se sumen a les botigues que té a l’Hospitalet, Badalona i Sabadell. 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 105