PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El 3r Simposi Garraf explorarà nous escenaris econòmics

Una cinquantena de ponents nodrirà el programa d'intervencions del tercer Simposi Garraf, que es presenta de nou com un esdeveniment congressual amb l'objectiu d'aplegar els criteris d'experts, els referents d'altres territoris i les aportacions dels agents econòmics, socials i polítics de l'espai més proper.

En aquesta edició, marcada per la Covid-19, el Simposi Garraf sotmetrà a debat els possibles escenaris per a la reactivació i per a una major estabilitat de la comarca. El guió d'aquestes dues jornades es vertebra a partir de qüestions de base: què està passant al Garraf? Què podria passar? Què hauria de passar?. Per respondre aquests interrogants s'ha dissenyat un programa a partir de ponències que induiran un seguit de debats, en diferents taules d'aportació. 

El cartell conté, entre d’altres, els noms dels economistes Josep Oliver, presentat per Albert Sáez, director d'El Periódico, i Oriol Amat, presentat per Víctor Costa, director del digital Via Empresa. També hi haurà l'etnògraf digital Josep Maria Ganyet, el tecnòleg Miquel A. Mora i l’experta en innovació Àurea Rodríguez.

El tercer Simposi Garraf proposarà un seguit de sis taules rodones, com la que aplegarà les alcaldesses dels sis municipis del Garraf o també la que reunirà cinc perfils de l'anomenada generació Z.

L'esdeveniment es durà a terme els dies 20 i 21 d'octubre a l'auditori Neàpolis i l'aforament es reduirà un 40%. Per a controlar l'accés s'ha obert un espai web amb un formulari d'inscripcions fins a cobrir l'espai disponible.

0
0
0
s2smodern