PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Grup Freixenet incorpora Gabriela Rivieccio com a directora de Màrqueting

Grup Freixenet ha nomenat Gabriela Rivieccio com a nova directora de Màrqueting, amb l'objectiu de reforçar la seva estructura directiva en les àrees de màrqueting i transformació digital. Amb la incorporació de Rivieccio, Grup Freixenet enforteix l'estratègia de màrqueting de la companyia que inclou les prestigioses marques Freixenet, Segura Viudas, René Barbier, Monòleg, entre d'altres.

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i Negocis Internacionals per la Universitat Panamericana (Ciutat de Mèxic), Rivieccio compta també amb un MBA per la Thunderbird School of Global Management, un grau en Integrated Skills per la Universitat de Harvard i dos postgraus en digital per ISDI i INESDI.

Així mateix, la nova incorporació de el Grup Freixenet té més de 20 anys d'experiència en grans empreses del sector del gran consum, en què ha liderat estratègies de negocis i màrqueting a nivell local i global, en segments com l'alimentació, farmacèutic i turisme.

Gabriela Rivieccio ha apuntat que comença aquesta nova etapa amb molta il·lusió. "Dirigir el màrqueting d'una companyia el propòsit és elevar la celebració dels petits i grans moments de la vida és molt il·lusionant. Crec que puc aportar valor al negoci i reforçar, encara més, la satisfacció del consumidor "

Per la seva banda, Pedro Ferrer, vicepresident i conseller delegat de Freixenet, ha volgut emfatitzar que "Gabriela compta amb moltíssima experiència i té una provada capacitat de liderar equips. Confiem que la seva arribada ens ajudarà a seguir apuntalant l'àrea de màrqueting del Grup".

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110