PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Una agrupació d'establiments de Canyelles s'incorpora al Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú

El Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Canyelles, per tal que els establiments d’hostaleria i restauració canyellencs estiguin defensats i assessorats pels serveis que el Gremi ja presta als negocis vilanovins i d’altres punts de la comarca que ho sol·liciten.

L’Ajuntament de Canyelles, que vol potenciar l’hostaleria i la restauració, ha promogut una agrupació dels establiments del municipi, que s’incorporaran al Gremi de Vilanova com un sol col·lectiu. D’aquesta manera, es beneficiaran dels serveis, gestions i defensa de l’agremiat que ja fa el Gremi.

L’Alcaldessa de Canyelles Rosa Huguet, explica que "és un acord molt important per a Canyelles perquè servirà per donar més visibilitat a tots els nostres restauradors i comerciants locals. Poder pertànyer i integrar-se a un col·lectiu com és el Gremi d'Hostaleria representa un impuls per a potenciar un sector que està patint de manera especial en aquest moment. Actuar sota el paraigüa d'una organització com el Gremi ha de permetre incentivar l'activitat al municipi i donar suport als establiments que hi ha a Canyelles. I, també els permet disposar de tot el suport, avantatges i orientació que aquest ofereix. El treball conjunt ha de permetre un impuls de l'activitat a tota la comarca"

Entre els acords, el conveni signat el dia 8 d’octubre de 2020 contempla que el Gremi promourà un esdeveniment anual a Canyelles i donarà suport a la resta d’esdeveniments que s’hi realitzen. A més, una reunió anual de la direcció del Gremi també es farà a Canyelles.

Des del Gremi d’Hostaleria de Vilanova, el president, Jordi Gasol, explica que “aquest conveni té molt de sentit, perquè el Gremi és una entitat consolidada i gran en la representació dels interessos de l’hostaleria. Sabem què necessiten els negocis i a Canyelles hi ha un col·lectiu important que a partir d’ara podrà gaudir dels avantatges de ser socis del Gremi”.

0
0
0
s2smodern