PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Prop d'un miler de persones van protestar ahir a Sitges contra el tancament de bars i restaurants

Prop d'un miler de persones es va concentrar ahir diumenge a Sitges per protestar contra el tancament de bars i restaurants decretat pel Govern de la Generalitat. Els participants van fer un acte simbòlic on van escenificar un funeral per l'hostaleria.

El sector va demanar l'obertura dels establiments, ajuts directes i urgents, així com un pla pels pròxims quatre anys que ajudi a "salvar" les empreses i l'ocupació. En aquest sentit lamentaven que les restriccions imposades siguin "generalitzades" i van recordar que en altres països d'Europa s'aplica només en algunes localitats on el risc de rebrot "és més elevat".

Els manifestants també van recordar que la mesura ha arribat després d'una temporada "especialment complicada" per la incidència de la covid-19. Una situació que ha portat a molts propietaris d'establiments i negocis a "sobreviure" a un tancament definitiu. De fet, calculen que un 25% dels locals podrien abaixar la persiana de manera definitiva.

L'acte va comptar amb el suport i la presència de representants de diferents associacions i entitats del sector, com són els presidents dels Gremis d'Hostaleria de Sitges, Vilanova, Barcelona o el Baix Penedès. També de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració de Catalunya o la Federació Catalana de Locals d'Oci Nocturn.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 103