PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Comença la Setmana del Vi Català amb una setantena d’activitats virtuals

Foto: INCAVI

Avui ha començat la festa anual del vi català que enguany se celebrarà de forma telemàtica fins diumenge. Des de l’INCAVI, com organitzador, es considera clau que, davant la situació en la qual estem, es puguin oferir també continguts de qualitat sobre el món del vi i dirigits al gran públic. Judith Cortina i David Jobé, periodistes i membres d’Enoturista.cat, seran els encarregats de l’edició d’aquesta programació pròpia.

Durant la Setmana del Vi Català, al Palau Robert de Barcelona, s’ha instal·lat un plató des d’on, en streaming i al canal de You Tube de l’INCAVI, s’emet en directe una graella pròpia. El canal de "La Setmana del Vi Català" serà un espai d'informació, d'opinió, debat i entreteniment. Un espai que mostrarà la riquesa del vi a Catalunya, des de pagesos, elaboradors, enòlegs, distribuïdors, restauradors, gastrònoms, tastadors, sommeliers, comunicadors i públic final.

Hi haurà una programació de matí, que anirà de les 11:00h a les 13:10h aproximadament amb entrevistes, tertúlies i taules rodones sobre els temes més d’actualitat i de relleu al sector. I a la tarda, de 17:00 a 20:00 aproximadament, espais de divulgació, amb presència de totes les DO, amb una mirada cultural i curiosa, amb tastos de vi i convidats que expliquin la seva experiència escollint el vi català. Un canal, una programació, un conjunt de mirades, que expliquin per què Catalunya és un país de vins.

Acord amb La Xarxa de Televisions Locals
A més, la Setmana del Vi Català serà present a totes les televisions locals de Catalunya gràcies a l’acord amb Penedès TV i La Xarxa. Cada dia, la periodista de Penedès Televisió, Caterina Tallón, farà connexions en directe per explicar l'actualitat diària del certamen en els programes NEX (l'informatiu de la Xarxa) i el magazín Ben Trobats, a més de la crònica diària per a l'Informatiu de Penedès Televisió. Per la seva banda, el periodista també de Penedès TV, Toni Comas serà l'encarregat de presentar, cada dia, els diferents temes de la Setmana del Vi Català, que vinculen el sector vitivinícola amb altres sectors econòmics i culturals, amb connexions amb el programa de la Xarxa "Connecti-cat", des de localitzacions diferents del territori. Tots aquests continguts inclouran entrevistes amb professionals del món de vi.

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 111

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu