Olivé Batllori inicia una nova etapa amb un canvi de nom i d’imatge


El celler comença una nota etapa que es visualitza amb un canvi de nom i d’imatge. La marca passa d’Olivé Batllori a Batllori, un reconeixement a les dones i als cognoms perduts, ja que aquest era el cognom de l’àvia Antonieta, que ja s’havia perdut a la següent generació.

“Era una dona moderna, amb caràcter, que li encantava menjar bé i conversar amb els amics. També era de detalls i de cuidar-nos i justament aquesta és la base del projecte: cuidar i compartir. Per això hem escollit aquest nom”, assenyala Maria Font, tercera generació del celler.

Posar en valor la finca i centrar-se en l’experiència

El celler havia iniciat el procés de redisseny de la marca abans de la pandèmia, però l’impacte de la Covid ha ajudat a repensar la proposta i fer una anàlisi profunda de l’origen i la seva missió. En aquesta nova etapa la família Batllori posarà el seu esforç en cuidar la finca Batllori i les persones a través dels seus vins i caves, les visites i activitats i l’experiència global que ofereixen. L’objectiu és construir un projecte a llarg termini que reculli tot el llegat anterior i vagi més enllà del concepte de celler. El canvi de nom és el primer pas d’aquest projecte de futur.

Nova imatge

Per plasmar aquest nou inici de manera gràfica han treballat conjuntament amb l’agència Winc, per traslladar-ho a la identitat visual. El resultat és una imatge fresca que s’inspira en la mateixa finca i que ressalta la singularitat de l’edifici modernista del celler. “Amb la imatge buscàvem combinar tradició amb modernitat representant la unió de les diferents generacions i també volíem transmetre l’ànima Batllori a través de les múltiples capes”, apunta Maria Font. Unes capes, en forma d’arc, que se superposen per donar vida a la marca i que simbolitzen tant els estrats de la finca, com les tres generacions que han passat pel celler i tot el que es veu i el que no es veu: des del jaciment que ha estat amagat durant milers d’anys sota les vinyes, passant per les arrels dels ceps que connecten la terra amb l’exterior o les històries que s’han viscut i es viuran en aquest lloc. El canvi d’imatge inclou també les etiquetes de la seva línia principal de caves, amb un disseny que vol ser una invitació a entrar a la vida Batllori.

Cuidar i compartir en tots el sentits

Tota aquesta filosofia basada en el lema “cuidar, compartir, gaudir” la volen cultivar i transmetre de manera global. Un exemple és l’acció que plantegen de cara al Black Friday, amb la que aposten per donar suport a l’hostaleria, un dels sectors més afectats en aquesta crisi. Totes les compres que es facin online al seu web www.fincabatllori.com entre els dies 27 i 30 de novembre tindran un descompte del 20% en forma de tiquet restaurant, una manera de donar un benefici a la compra i donar més valor i sentit a la campanya.

Sobre Batllori

BATLLORI és un celler familiar situat a Subirats (Barcelona), on s’elaboren vins i caves des dels anys 50. La finca està situada a la zona del castell de Subirats i comprèn una gran àrea de bosc i 20 hectàrees de vinya al voltant d’un edifici d’estil modernista. Dins la finca hi ha el jaciment paleontològic dels Casots i un poblat ibèric. Actualment la tercera generació està al capdavant del celler.

0
0
0
s2smodern