PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Grup Ondunova inverteix 12 milions d’euros a la seva planta de Santa Margarida i els Monjos


En plena pandèmia, hi ha empreses que no tiren la tovallola tirant enrere el seu projecte d’inversions i segueixen apostant pel servei de proximitat. Un exemple clar, és el Grup Ondunova, l’empresa de cartró ondulat amb seu a Santa Margarida i els Monjos i Les Preses, que fa dos anys va entrar a formar part del grup alemany Klingele, i que ha decidit, seguir endavant amb les seves inversions previstes.

El director general de l’empresa, Jordi Carrió, assegura que “volem seguir endavant amb tot el projecte, ara més que mai pensem que hem de continuar invertint per continuar creixent amb eficiència. Per a nosaltres, en aquests moments difícils també és molt important seguir apostant pel nostre equip, el nostre entorn i la sostenibilitat del territori.”

El projecte total consta d’12 milions d’euros. Una primera fase de 4 milions d’euros el 2020 i una segona, de 8 milions al 2021.

Enguany, s’ha constituït una ampliació d’una línia d’alta impressió per caixes destinades al lineal, com poden ser les caixes per ampolles típiques de la nostre comarca.

En la segona part de les inversions en 2021, es realitzarà diverses inversions pel medi ambient i seguretat, i la construcció de naus per ampliar la producció, amb l’objectiu de doblar la capacitat productiva.

A més, l’empresa s’està organitzant d’una manera més matricial, amb la finalitat de potenciar la comunicació interna de l’empresa i incrementar el seu compromís amb l’equip humà. També ha realitzat noves incorporacions i ha creat un nou departament de màrqueting i comunicació, focalitzant-se en invertir en més projectes de sostenibilitat i buscant, cada cop més, una economia circular i de proximitat.

En la seva fita per la digitalització ha obert noves xarxes socials i acaba d’estrenar el seu canal de youtube on Grup Ondunova obre les seves portes a tots aquells curiosos de veure la fàbrica que treballa a la comarca des de 1956.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109