PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

L'Ajuntament millora l'equipament del Clúster de Desenvolupament Econòmic de Vilanova i la Geltrú

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha millorat les instal·lacions del Clúster de Desenvolupament Econòmic. L'espai de la Rasa del Miquelet que acull les associacions Viu Comerç, Estació Nàutica i el Gremi d'Hostaleria i Restauració disposa d'instal·lacions més adequades per les seves activitats des de fa poques setmanes.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, ha visitat aquest matí l'espai i s'ha reunit amb els representants del Clúster. Arnau ha destacat la importància “de tenir un lloc, un espai compartit per poder aprofitar les sinergies que es generen”, i ha posat en valor el treball conjunt amb el sector comercial, turístic i de la restauració en la recuperació econòmica de la ciutat. “És important tenir un lloc on nosaltres com Ajuntament puguem treballar conjuntament amb ells” ha explicat Olga Arnau, “hem vingut a compartir amb ells el pla de recuperació econòmica, que té deu eixos marcats i el Clúster, en bona part d'aquests eixos, hi té molt a dir”.

Les millores a les dependències de la Rasa d'en Miquelet inclouen l'adequació de dues sales polivalents, per trobades i reunions, així com actuacions d'obra i pintura per posar al dia l'espai.

Després de la visita a l'espai, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, s'ha reunit amb representants del Clúster per explicar les últimes novetats en relació amb la reactivació econòmica de Vilanova i la Geltrú, com ara la proposta que dilluns debatrà el Ple municipal de subvencions a l'IBI dels hotels i a les taxes de terrasses i escombraries de bars i restaurants.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 108