PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Zeeman inaugura avui una nova botiga a Olèrdola


Zeeman, la multinacional holandesa de roba i productes tèxtils de inaugura avui a Olèrdola a l'Avinguda de Barcelona, 35-37 del polígon de Sant Pere Molanta. Amb aquesta nova obertura, la cadena compta amb 56 establiments a Catalunya i 25 a la província de Barcelona. La botiga celebra la inauguració amb un cupó del 25% en un producte de l'elecció del client per a tots aquells que portin el fullet d'obertura.

Aquest nou establiment té una grandària de 253 m² i emplearà a 5 nous treballadors, que se sumen a la família de 477 membres de Zeeman España. Amb això, la cadena ofereix roba bàsica de qualitat al preu més baix possible, amb productes tant per a dona, home, nens, fins a tèxtil per a la llar.

L'atenció a les persones i el respecte al medi ambient és la principal prioritat de la multinacional holandesa, que ja compta amb un total de 1.300 botigues en set països en les quals predomina la senzillesa i una gestió empresarial que garanteix els preus baixos.

“L'acolliment dels nous establiments de Zeeman està tenint un gran èxit entre els veïns de les ciutats en les quals estem inaugurant locals. Volem transmetre la senzillesa de la nostra marca i el respecte pels preus baixos, amb una gran qualitat de material i serveis de primera, respectant al seu torn el medi ambient” ha declarat Sidney Beekhuis, director de vendes a Espanya.

Zeeman va obrir les seves portes el 1967 als Països Baixos, i des de llavors ha crescut fins a convertir-se en la botiga de referència per a productes tèxtils i roba bàsica de qualitat per a tota la família, incloent roba interior, mitjons, samarretes, tovalloles i pantis. I ara, 52 anys més tard, Zeeman dóna la benvinguda a 70 milions de clients a l'any en les més de 1.300 botigues que té als Països Baixos, Alemanya, Bèlgica, Luxemburg, França, Àustria i Espanya. 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 108