Sangre de Toro de Família Torres serà el vi oficial de la Selecció Espanyola de Futbol fins al 2024


Sangre de Toro, referent del vi espanyol al món, s’estrena com a col·laborador oficial de la Selecció Espanyola de Futbol i uneix la seva imatge a La Roja, amb la que comparteix color, origen i valors, per contribuir a projectar l’estil de vida i tradicions espanyoles més enllà de les nostres fronteres.

En virtut a l’acord signat amb la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), la marca global de vi propietat de Família Torres serà el col·laborador oficial de la Selecció en les categories absolutes masculina i femenina i Sub-21 del 2021 al 2024. Quatre temporades intenses que faran vibrar als aficionats amb la celebració de dues Eurocopes, un Mundial i uns Jocs Olímpics, entre altres competicions.

Elvira Andrés, vicepresidenta de la RFEF, destaca: “tenim molts punts en comú i podem unir sinergies. Espero que aquest sigui l’inici d’un llarg camí i que puguem brindar per molts èxits”.

Sara Sanabria, directora de màrqueting de la marca, comentava “volem compartir la nostra afició pel futbol amb els seguidors i donar suport a aquest gran equip. Passió, esforç i treball en equip són valors que promou el futbol i amb els que ens sentim molt identificats com a marca”. Va afegir que “aquesta col·laboració va de gaudir del futbol, de celebrar la vida i brindar per les victòries envoltats d’amics i família, perquè tant el futbol com el vi uneixen a la gent i forgen amistats”.

Una de les primeres accions que portarà a terme Sangre de Toro com a col·laborador oficial de la Selecció Espanyola de Futbol és el llançament d’una edició especial com a tribut a "La Roja", que estarà disponible aquest estiu. A més, se sortejaran entrades als partits de la Selecció i experiències exclusives a través de xarxes socials i mitjançant activacions en punt de venda.

 

0
0
0
s2smodern