PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

MediaMarkt obre una nova botiga a Calafell


MediaMarkt ha inaugurat aquest dimarts botigues a Calafell, Lloret de Mar i Platja d'Aro, en el que la companyia ha qualificat d'aposta per Catalunya i per establir-se en llocs en els quals no tenia presència fins ara. Aquestes obertures estan en el marc de l'acord signat al gener entre MediaMarkt Iberia i Worten per a l'adquisició de 17 botigues Worten a Espanya, sis de les quals a Catalunya, ha informat la companyia en un comunicat.

MediaMarkt ha conservat als empleats de Worten i ha contractat a tres nous especialistes per a reforçar l'equip en cadascuna de les tres botigues i ha incorporat serveis per a garantir la seguretat en botigues per la pandèmia.

MediaMarkt Calafell està situat en la carretera de Barcelona cantonada amb Josep Vicenç Foix, tocant el restaurant Mc Donald's. El nou establiment compta amb una superfície comercial de 856 m², distribuïda en una sola planta, i un equip format per 12 especialistes.

El gerent de la botiga de Calafell, José Antonio Fabregat, ha reflexionat sobre el fet que la tecnologia s'ha convertit "en un aliat fonamental" en el dia a dia dels clients.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 108