PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Es presenta el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya, que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú del 28 al 30 d'abril

Del 28 al 30 d'abril de 2021, Vilanova i la Geltrú acollirà el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya. L'esdeveniment serà un aparador de coneixement de noves tendències i intercanvi entre els professionals.

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú són els promotors de la primera edició de Gurmet.cat, el Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya. Els professionals del màrqueting gurmet s'aplegaran en un esdeveniment que té el propòsit d'exposar la innovació i les expectatives de creixement d'un sector en auge; molt particularment a Catalunya, que concentra bona part de la indústria agroalimentària més competitiva i de major recorregut internacional. Les sessions congressuals tindran com a escenari principal l'auditori de Neàpolis. La programació central serà una successió de ponències rellevants i taules de casuística amb representants de les companyies de major prestigi.

L'eix vertebrador del certamen tindrà en compte el producte, la marca, el mercat i la comunicació, en tots els seus processos i declinacions; amb un denominador comú: la gastronomia. El congrés coincideix amb una estratègia promoguda des de l’Agència NODE Garraf amb l’objectiu promocionar la demarcació com a destinació de turisme gurmet. En aquesta iniciativa participen els gremis d'hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú i l'Escola d'Hostaleria de Sitges, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per la seva banda, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa en el propòsit d'aplegar organitzacions congressuals de petit i mitjà format a les què la capital del Garraf ofereix el seu ampli ventall de possibilitats i un bon catàleg de prestacions.

La direcció tècnica de Gurmet.cat va a càrrec de la consultora Adalt Comunicació, que en el seu dia va fer la proposta i que acredita una bona trajectòria amb expertesa i vinculació al sector. La finestra internètica del congrés es troba a l'espai www.gurmet.cat en el què s’ofereix la programació de les tres jornades.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109