PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Josep M. Romero surt escollit secretari general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf amb un 98% dels vots

Ahir es va celebrar al Teatre Casal de Vilafranca del Penedès el tercer congrés de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf, amb l’assistència de més de 160 delegats. En el decurs del congrés, l’actual secretari general, Josep M. Romero, va ser reelegit per un nou període de quatre anys amb 138 vots a favor, 2 vots en contra i 1 abstenció. Romero és baixllobregatí de Sant Joan Despí, treballador de RENFE i diplomat en graduat social. Ha desenvolupat diverses responsabilitats internes, tals com coordinador nacional d’Acció Jove, secretari de formació sindical i cultura, secretari d’organització de CCOO de Catalunya i des de 2017 és secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf.

La comissió executiva del sindicat, que va rebre 97% dels vots estarà composta per:

Secretaria General : Josep M. Romero

Organització i Recursos: Avelino Romero

Dones, Polítiques d’Igualtat i LGTBI: Mònica Alarcón

Coordinador Alt Penedès i Garraf: Albert Rodríguez

Assessorament sindical i serveis jurídics Gemma Rodríguez

Coordinador Anoia: Alfred Simó

Afiliació i Participació: Yolanda García

Socioeconomia i polítiques públiques: Miguel Ángel Merino  

Cooperació i Solidaritat: Begoña Galera

Comunicació i Sostenibilitat: José Manuel Jurado  

Formació Sindical: Esther Repetito

Acció Jove i Noves realitats del treball: Pol Mena 

Durant el congrés, que van obrir l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Xavier Lluch, es van aprovar tres resolucions sobre Concertació i diàleg social territorial, CCOO sindicat feminista i Acció jove i noves realitats del treball.

Segons Josep M. Romero "és molt important tenir un diàleg social al territori i sembla que l'administració sembla que no s'ho pren seriosament, perquè fa temps que demanem una nova reunió de la taula de reindustrialització del Penedès, que només s'ha reunit dues vegades, les dues a instància nostra, i és urgent reforçar les polítiques d'industrialització, la modernització dels polígons industrials del Penedès i la dignificació dels serveis, entre altres qüestions". 

CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Garraf és la unió intercomarcal constituïda més gran de CCOO de Catalunya amb 29.312 persones afiliades i aportarà 62 delegats i delegades al 12è Congrés nacional, que tindrà lloc els propers 21, 22 i 23 de maig al Fòrum de Barcelona.

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109