PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Antonio Orozco, Fangoria, El Barrio, Sopa de Cabra, i La oreja de Van Gogh, entre altres, actuaran al Festival Jardins de Terramar

El Festival Jardins de Terramar ha presentat aquest migdia el cartell de l'edició d'enguany que té per lema "tornaràs a sentir-lo" i que es durà a terme del 29 de juliol al 13 d'agost a Sitges.

Els artistes que passaran per l'escenari són Manel, que farà el concert inaugural, Fangoria, Rosario, la banda tribut God Save The Queen, El Barrio, Sílvia Pérez Cruz, Ara Malikian, Amaral, Sopa de Cabra, Mónica Naranjo, Sergio Dalma, Antonio Orozco, Los Secretos i el grup La Oreja de Van Gogh, que clourà el festival.

El coordinador del festival, Joan Ramon Rodriguez, ha explicat que és probable que els propers dies s'acabi de tancar alguna actuació més i s'incorpori al cartell.

Com a novetat enguany, per garantir les mesures de seguretat, es posaran a la venda un total de 1.100 entrades, de les 2.000 disponibles. És a dir, es reduirà un 50% l'aforament habitual. Això és degut al fet que quan es comprin les entrades, el programa deixarà un seient lliure a l'esquerra i a la dreta per mantenir les distàncies. D'acord amb les autoritats sanitàries, segons deia Rodríguez, també s'han pactat la resta de mesures com controlar la temperatura en els accessos al festival, mantenir l'obligatorietat de dur mascareta o repartir gel hidroalcohòlic.

El regidor de Cultura de Sitges, Xavier Salmerón, ha destacat que "el Govern Municipal segueix apostant en acollir esdeveniments culturals de gran rellevància per al municipi de Sitges com és el Festival Jardins de Terramar i era molt important que, tot i la situació sanitària i econòmica del moment, Sitges pugui tornar a acollir una nova edició d’aquest festival musical de referència."

En paral·lel al festival també es podrà gaudir de l'oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay.

A més, també s'organitzarà la programació paral·lela amb el talent local de Sitges, que s'anunciarà en les properes setmanes.

Les entrades dels primers concerts anunciats del Festival Jardins Terramar de Sitges estaran disponibles a partir d’aquest dijous 22 a partir de les 12h del migdia a tots els canals oficials de venda de Ticketmaster i al web FestivalJardinsTerramar.com.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109