PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Cinc noves iniciatives al Baix Penedès per captar el turisme de proximitat aquesta propera campanya


L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat avui 5 noves iniciatives que es duran  a terme per captar el turisme de proximitat a la nostra comarca i oferir un complement al turisme de costa. Cada 15 dies es publicarà un fulletó amb 7 propostes turístiques relacionades amb els diferents municipis de la Comarca. El primer va sortir per Setmana Santa i aquest proper divendres sortirà el segon fulletó amb 7 noves propostes en 7 municipis del Baix Penedès. I fruit d’aquestes propostes, el Consell Comarcal ha obert un perfil a Wikiloc on els visitants podran seguir les rutes proposades i geolocalitzades.

El tercer projecte, emmarcat amb el Consorci de Turisme del Penedès, s’està creant una xarxa de miradors, espais on hi ha vistes destacables de la comarca creant una ruta circular amb entre 5 o 6 punts on el visitant podrà contemplar diferentes elements patrimonials o naturals. El paisatge és un elements característic de la nostra comarca.

Un altre projecte que s’està ultimant des de l’àrea de Turisme i que també està lligat amb el Consorci Turístic del Penedès és l’adequació i ubicació d’una xarxa de pàrkings d’autocaravanes conformant una ruta dins de la comarca per captar també aquest tipus de turisme. Els 6 municipis són: Cunit, Albinyana, La Bisbal del Penedès, Banyeres, Sant Jaume del Domenys i l’Arboç. Els espais s’adequaran amb la instal.lació de punt d’aigua, punt de recollida d'aigües negres i un espai de picnic. 

A més, com a cinquena iniciativa el Guillem Estadella, humorista de Cunit farà una sèrie de vídeos per a les xarxes socials on ens presentarà de manera amena i divertida diferents punts d’interès de la Comarca. També es podrà trobar a la pàgina web turística del Baix Penedès.

Aquestes iniciatives s’han presentat avui en roda de premsa que ha realitzat el conseller comarcal de turisme Jaume Casañas, que ha volgut posar en valor l’interior del Baix Penedès com un complement turístic perfecte al turisme de costa, per la seva proximitat i punts d’interès tant patrimonials, com l’Arboç, com naturals com el Montmell.

Totes aquestes propostes es podran consultar a la nova web de turisme Baix Penedès https://turismebaixpenedes.cat/

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109