PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP se celebraran el 17 de juny a Mas Solers

La Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2021 tindran lloc el dijous 17 de juny a les 19h a la Finca Mas Solers  de Sant Pere de Ribes. Tal i com ha explicat la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, “aquesta Nit de l’Empresa té un doble valor, perquè és un repte cap a la normalitat, una nova situació en la qual ens trobem després de la sacsejada rebuda per la pandèmia que ens ha afectat a tots els nivells. Per això volem mostrar que les empreses del Penedès i el Garraf estan tornant a la normalitat i tenen ganes de demostrar el seu esperit emprenedor i empresarial”.

En aquest marc, la FEGP convoca els Premis FEGP 2021, uns guardons que reconeixen la trajectòria de les empreses en el darrer any, sent aquesta edició única ja que recull la trajectòria del 2019-2020. La convocatòria d’aquest any ha reunit més de 60 candidatures als premis, fet que demostra la implicació i les ganes de les empreses de seguir tirant projectes endavant per encarar la recuperació, preparant-se des d’abans de l’estiu.

L’acte estarà dividit en dues parts. La Gala de Premis FEGP 2021, que se celebrarà a l’interior del saló principal de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, comptarà amb la participació de diferents personalitats polítiques de primer nivell dels governs català i espanyol i amb la ponència d’honor, presencial a l’acte, de l’economista Xavier Sala-i-Martín, convidat de l’edició que no es va poder celebrar al 2020, i que formarà part de la del 2021.La presentació de la Gala de Premis FEGP anirà a càrrec Dafnis Balduz, un actor vilanoví de teatre, cinema i televisió conegut especialment pel seu paper de Xavi Jordana a la sèrie de TV3 Vendelplà.

Després dels premis, es servirà el sopar als Jardins Mònaco de la finca. Com tot l’acte, reunirà totes les mesures sanitàries necessàries.

El patrocinador principal de La Nit serà l'empresa Serveis Mèdics Penedès. Segons Josep Panyella, “col·laborem amb aquest acte tan important per a la federació perquè en formo part des dels inicis. La meva és una història d’amor, perquè vaig ser durant set anys secretari de la Unió Empresarial del Penedès  (UEP) i, després d’un temps d’alts i baixos, per a mi és una satisfacció com està actualment, després de la integració amb l’ADEG”.

Nova imatge Nit de l’Empresa 2021

La secretària general de la FEGP, Rosa Jorba, ha explicat com serà la nova imatge de la Nit de l’Empresa, integrada per “unes formes geomètriques que representen el mar, la vinya i la indústria, també en gamma cromàtica, blau, verd i gris”. El fons evoca a la Nit, les estrelles formen el conjunt del miler d’empreses a les quals representa la Federació Empresarial.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110