PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El Garraf té 61 empreses del sector turístic i ens locals amb el distintiu Biosphere 2020

Un total de 61 empreses, serveis i destinacions van rebre ahir al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú el reconeixement per les bones pràctiques en gestió sostenible desenvolupades durant l’any 2020. 26 empreses privades i 35 públiques (amb un total de 12 noves adhesions) han treballat per millorar i instaurar polítiques turístiques sostenibles dins de la seva empresa, entitat o destinació.

Com a novetat, els sis ajuntaments de la comarca ja compten amb el distintiu del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere fomentant el desenvolupament del turisme sostenible des d’una perspectiva integral.

El programa del Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística. Gestionat al Garraf per l’Agència de Desenvolupament Econòmic NODE Garraf, el programa està liderat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç amb l’objectiu de treballar la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics agafant com a model de referència els 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides).

El distintiu està obert a totes aquelles empreses privades i ens públics que vulguin millorar la seva gestió interna i la seva imatge social comprometent-se amb la sostenibilitat. L’any 2020, es van distingir un total de 435 empreses, serveis i destinacions d’11 comarques de la província de Barcelona i 572 empreses s’han adherit per treballar-hi durant aquest any 2021.

L’acte, que va comptar amb la presència de la diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, el regidor de Promoció Econòmica de Vilanova i la Geltrú, Jordi Medina, i la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, també va servir per reconèixer la trajectòria i la tasca dels Gremis d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i de Sitges, així com de l’Escola d’Hostaleria Joan Ramón Benaprès durant la pandèmia de la COVID-19.

En acabar l’entrega de distintius va tenir lloc la degustació del còctel Garraf de la mà de la mateixa escola d’hostaleria.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110