PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Tret de sortida als tastos dels premis Vinari, amb 850 participants i una nova gala d'estiu per als millors vins joves


Aquest dilluns han arrencat els tastos dels premis Vinari 2021. Hi competeixen 850 referències –mig centenar menys que la darrera edició-, i enguany el certamen incorpora una nova gala d'estiu per premiar els millors vins joves. La cerimònia serà el 9 de juliol i també servirà per avançar l'entrega dels premis d'enoturisme, que aquest cop reconeixeran nou categories entre els 43 cellers que han presentat la seva candidatura. En paral·lel, el 8 d'octubre se celebrarà la gala tradicional per lliurar la resta de premis. Aquest any el concurs estrena d'un nou sistema d'assignació de les medalles Gran Or, Or i Plata en funció de les puntuacions més altes, fet que assimilarà la competició a altres premis internacionals.
 
Els tastos d'aquesta edició se celebraran fins dijous a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, a Vilafranca. És el segon any que els Vinari s'instal·len en aquesta seu, on l'organització destaca el compliment de les mesures de seguretat sanitària per a què el jurat pugui avaluar els vins sense risc de contagi de la covid-19. El jurat el formen 70 tastadors convocats a través de l'Assocaició Catalana de Sommeliers i l'Associació Catalana d'Enòlegs.

Els Premis Vinari dels vins catalans, organitzats pel diari Vadevi, van néixer el 2013 amb l’objectiu de donar a conèixer l’ampli ventall de vins que s’elaboren al país i d’orientar a més al consumidor final sobre el producte local de qualitat.
0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110