PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Segura Viudas reformula les propostes enoturístiques post covid amb concerts reduïts i sortides a la natura


El celler Segura Viudas ha reinventat la programació d'activitats enoturístiques d'aquesta primavera-estiu per ajustar-la a la nova realitat derivada de la pandèmia. La firma, ubicada a Torrelavit, ha donat recentment el tret de sortida a un programa de propostes que incorpora concerts de petit format i rutes per la natura. La programació musical arrencarà aquest dissabte 5 de juny amb Manu Guix, mentre el dia 12 actuarà Judit Nedderman, el 19 serà el torn de Suu i el 3 de juliol clourà el cicle Andrea Motis. En tots els casos es preveuen un màxim de 250 places, malgrat l'espai en permetria 900. En paral·lel, el celler desplega els propers mesos diverses propostes gastronòmiques.
 
"Volem oferir experiències basades en la cultura, la gastronomia i la biodiversitat", han recalcat els responsables de la cavista en un acte per a periodistes aquest dimecres. En aquest sentit, el nou programa d'activitats es desplega sota el concepte 'Respecte per les Arrels', seguint la nova imatge que Segura Viudas va estrenar a finals del 2020.

Entre les noves activitats d'aquesta primavera-estiu, el celler destaca l'estrena d'una ruta familiar per les vinyes i els boscos més propers fins arribar al riu Bitlles. La proposta complementa altres visites i activitats ja consolidades, com el Brunch gastronòmic, o les Nits Temàtiques estrenades l'estiu passat, amb maridatges monogràfics de cuina japonesa, mexicana, tapes o pesca salada. Al mateix temps, el 18 de juny se celebrarà la Nit amb Estrella, amb un menú degustació del xef Oriol Ivern (restaurant Hisop).

El celler garanteix el compliment de les mesures de seguretat sanitària en totes les activitats, així com el compromís amb la sostenibilitat. La firma recorda que ha rebut els distintius Wineries for Climate Protection, el segell Biosphere Destination i el Safe Travels.
0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110