PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La Gala de Premis FEGP, que se celebrarà durant la Nit de l’Empresa 2021, reconeixerà la tasca de les empreses del territori durant els dos últims anys

El proper dijous 17 de juny en el decurs de la Nit de l'Empresa, que se celebrarà a les instal·lacions de Mas Solers, la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) reconeixerà la feina de les empreses del territori Penedès–Garraf, davant prop de 400 empresaris i empresàries del territori, i altres institucions i administracions d’abast nacional. 

Enguany es destaca la tasca de les empreses que han generat innovació, projecció, nous projectes i adaptació a la crisi generada amb la Covid19. Aquest fet, ha promogut, per una banda, que la selecció de les empreses dins els Premis FEGP 2021 tingui l’abast de dos anys 2019 i 2020. Per l’altra, que totes les empreses que s’hi han presentat o les quals han estat postulades per altres socis, en total més de seixanta, siguin en conjunt mereixedores de reconeixement.

Els guardons que reben el nom de Ducs, han estat molt valorats entre el teixit empresarial, i seran entregats per la presidenta de la Federació, Neus Lloveras, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes i diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, i Jordi Puigneró, des la seva recent posició com a vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i  Territori de la Generalitat de Catalunya.

Les categories dels premis de la Gala, que serà presentada per l’actor vilanoví Dafnis Balduz, i que comptarà amb la ponència d’apertura, de l’economista Xavier Sala-i-Martín, són enguany patrocinats per empreses que creuen important acompanyar a la Federació Empresarial en aquest esdeveniment, el primer que recull tantes empreses en el territori en l’últim any. Així doncs, els diferents Ducs que s’entregaran durant la Nit seran:

 1. GRAN PREMI FEGP empresa de l’any patrocinat per SMP
  2. Premi FEGP a la Trajectòria Empresarial, patrocinat per Ametller Origen
  3. Premi FEGP a Capacitat Emprenedora, patrocinat per XTA
  4. Premi FEGP a la Internacionalització, patrocinat per Coral Transports
  5. Premi FEGP Empresa Innovadora, patrocinat per Autolica
  6. Premi FEGP Estratègia de Comunicació, patrocinat per Finca Mas Solers
  7. Premi FEGP a Sostenibilitat i Medi Ambient, patrocinat per Mercadona
  8. Premi FEGP al Compromís Social, patrocinat per Acció Preventiva
  9. Premi Estela Dones d'Empresa 2021, patrocinat per Hotel Estela
  10. Premi FEGP Jove d'Empresa 2021, patrocinat per Patates Piqué
  11. Premi FEGP a la Nova creació - Any 2019-2020, patrocinat per Cet Penedès

Els guanyadors d’aquests guardons es porten en extrem secret fins el moment de l’entrega. El jurat el formen membres de la junta i representants de les sectorials de la Federació Empresarial.

Reconeixements

Un altre dels moments més emotius de la Gala de Premis és el reconeixement de les empreses, institucions i entitats que celebren un aniversari destacat. Igualment, en aquest cas, s’ha tingut en compte les organitzacions que durant l’any 2020 celebraven el seu aniversari.

Destaca el 140è aniversari del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, motor d’emprenedoria de la ciutat de Vilanova i la Geltrú. En la categoria de 100è aniversari, el guardó va per la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. L’empresa d’Olèrdola Bombons Cudié, SA serà reconeguda pel seu 75è aniversari. Pel 50è aniversari, el reconeixement el rebran les organitzacions VIVERO2,SA, Cartonatge Font, Farré&Farré Corredoria d’assegurances, Genil des de 1971, SL, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Tegar del Garraf.

Com a reconeixement pels 25 anys de vida de les organitzacions pujaran a l’escenari Coral Transports & Stocks, SL, Assessoria de Sant Pere de Ribes, SL, Fusteria i Decoració Ollé, SL, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú, la Consultoría de Tecnologías Papeleras, SA, Moncalc Land Survey Consulting, Antonio Moreno Guisado, Vidal Piqué Associats i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Com a novetat a la Gala de la Nit de l’Empresa, la Federació Empresarial destacarà el paper solidari que es va viure des dels inicis de la pandèmia, no només a nivell empresarial, sinó també social. Els circuits i xarxes que es van crear perquè des de l’emprenedoria personal s’ajudés en diferents àmbits a persones, famílies i col·lectius que necessitaven d’una emergent solidaritat per fer front al desconegut.

El gran volum de reconeixements que es necessitarien en aquest sentit ha fet que l’organització decidís fer dos reconeixements simbòlics a dues entitats que han estat referents en aquest moments tan difícils. Rebrà el guardó Andreu Veà, en representació del moviment Covid Warriors, i José Luis Ibáñez del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf.

 

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110