Catalunya, Madrid i Andalusia, les destinacions més demanades aquesta Setmana Santa

Les agències de viatges del Penedès i del Garraf preveuen un bon estiu, amb un increment en les reserves de més de dos dígits

Redacció | Olga Aibar .- Les capitals europees (principalment Londres, París, Roma, Praga i Venècia), Madrid, Andalusia, i les costes daurada i valenciana són les destinacions més sol·licitades pels granpenedesencs per aquesta Setmana Santa.


Per a les persones que disposen de més dies de vacances, també es demanen força els creuers i destinacions de llargues distàncies com Argentina, Perú, Guatemala, la Xina, l’Índia, els Estats Units, Colòmbia i Islàndia. En aquest cas, el pressupost se situa entre els 2.000 i els 3.000 euros per a estades d’entre 10 i 15 dies.

Tanmateix, la majoria opta per tres o quatre dies amb pressupostos més modestos, que se situen entre els 500 i els 1.000 euros per persona.

Des de Viatges Equador, Pere Albornà explicava a Penedès Econòmic que “aquesta Setmana Santa hem incrementat força la demanda respecte a l’any passat i, si no passa res, preveiem tenir un bon estiu, perquè l’augment de les reserves és de dos dígits”. En el mateix sentit s’expressava Cristina Almirall, de Panda Viatges, que “ens ha anat molt bé aquest any. De fet, estem una mica col·lapsats, perquè ja tenim molt avançades les reserves de cara a l’estiu”.
En canvi, a VNG viatges apuntaven que les reserves per Setmana Santa han estat “més o menys com l’any passat”, tot i que les previsions per als propers mesos són positives: “ara sembla que la gent s’ha espavilat i ja comencen a pensar en les vacances”, afirmava Francesc Álvarez.
Al Baix Penedès la tònica positiva per aquestes vacances d’abril es trunca. Almenys a Agatha Viatges ens explicaven que “per Setmana Santa no tenim molta demanda, perquè molta gent va a la platja. Hem venut algunes escapades, però amb un pressupost reduït,afi rmava el seu director, Josep Cid.

0
0
0
s2smodern