PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

La botiga online especialitzada en el món de les motos Motobuykers.com tindrà presència física a cinc ciutats espanyoles

L'empresa igualadina compta amb 145.000 clients i té en catàleg més de 40.000 articles

ACN Igualada .- La botiga online especialitzada en el món de les motos Motobuykers.com ha decidit llançar-se al món 'offline' i, per primer cop, tindrà presència física a botigues de Barcelona, València, Saragossa Madrid i Alacant.
Després de més de sis anys centrada exclusivament al canal online, l'empresa d'Igualada guanya presència física a través d'una xarxa de Punts de Servei que s'instal·laran a diferents botigues que Motobuykers autoritzarà com a punts oficials de venda. L'objectiu de l'empresa, segons informa en un comunicat, és oferir un assessorament especialitzat i directe al client i, a més, els Punts de Servei també s'aprofitaran perquè els clients puguin recollir els productes o bé puguin gestionar els canvis i devolucions.
Motobuykers, creada l'any 2010 a Igualada, compta amb més d'un milió d'usuaris registrats de països com l'estat espanyol, Itàlia i França. La companyia ofereix a través de la seva pàgina web més de 40.000 productes i té 145.000 clients. Segons informa el grup, el primer Punt de Servei s'ha posat en marxa a Alacant a la botiga Iguana Custom i, properament, s'obriran els punts de Madrid, Barcelona, Saragossa i València.

Segons ha explicat el responsable d'operacions de Motobuykers, Rubén Martínez, la idea va néixer amb l'objectiu de "posar cara a l'equip de persones que hi ha darrere de la pàgina web" i, al mateix temps, "aconseguir captar els clients que encara són escèptics a la compra online i prefereixen la botiga física". A més, ha relatat Martínez, a la botiga "hi haurà una persona especialitzada en el món de les motos que podrà assessorar els clients".
0
0
0
s2smodern