Aquest maig, viu La Primavera del Cava amb onze cellers del Penedès

De l’1 al 21 de maig, el Penedès viu La Primavera del Cava per promoure l’enoturisme de la zona

Redacció .- Amb l’arribada del bon temps, els cellers Agustí Torelló Mata, Codorníu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vilarnau i Vins el Cep celebren La Primavera del Cava de l’1 al 21 de maig amb un ventall d’activitats enoturístiques per a tots els gustos i edats.

Els 11 cellers, que formen part de l'Institut del Cava, s'uneixen a aquesta iniciativa per gaudir del Cava en tot el seu esplendor, obrint les portes per recórrer les vinyes amb bicicleta, gaudir de la gastronomia de la zona amb un pícnic a l'aire lliure i fins i tot volant en helicòpter per veure des del cel el paisatge del Penedès.

A més a més, durant les tres setmanes de la Primavera del Cava, alguns restaurants de la zona posen al servei de tots els assistents diferents propostes de menús que s'uneixen a aquesta iniciativa amb productes de temporada i harmonies amb caves per celebrar l'arribada d'una de les estacions més boniques de l'any gaudint de la gastronomia local. Els restaurants que participen són: Ca la Katy, Cal Blay 25, Cal Ticus, Casa Joan, El Cigró d’Or, El Mirador de les Caves, Fonda Neus, La Cava d’en Sergi i Sol i Vi.

De la mateixa manera, nombroses masies i cases rurals del Penedès obren les seves portes per completar aquesta gran experiència enoturística. Contacte directe amb la natura i vistes a paisatges plens de vinyes amb els colors propis de la primavera.

0
0
0
s2smodern