PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Torres s'adhereix a l'àlbum de localitzacions del film clúster

Ahir a l'Ajuntament de Canyelles va tenir lloc l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre Família Torres i l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf. El document signat té a veure amb el segell NODE Film Clúster, que promou i impulsa l'activitat de rodatges en el conjunt de la denominació Costa Barcelona i, més directament, a l'Alt Penedès i el Garraf.

Llegeix més...

Tres empreses de l’Alt Penedès reben el guardó de la Cambra de Comerç com a reconeixement a la seva trajectòria

La Casa Llotja de Mar es va tornar a vestir de gala un any més per homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic (50, 75, 100, 125, 150, 175 i enguany fins als 200 anys). En el marc del tradicional Dia de la Cambra, que enguany celebrava la seva vint-i-dosena edició, es van lliurar els guardons commemoratius a un total de 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Vilafranca inicia la quarta edició d'Innova Pime per al foment de la innovació a les empreses del Penedès

Dimarts vinent s’iniciarà la quarta edició del programa Innova Pime, impulsat pel servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Innova Pime es va començar a implementar l’any 2014 amb l’objectiu de promoure la cultura d’innovació a les empreses del territori i desenvolupar un projecte propi. D’aquesta manera, s’ajuda els negocis a introduir elements pràctics que els permetin millorar la seva competitivitat.

Llegeix més...

La Policia Local de Vilafranca ja patrulla amb els nous cotxes híbrids

La Policia Local de Vilafranca ja patrulla pels carrers del municipi amb els nous cotxes que l’Ajuntament ha adquirit al concessionari Autocam a través d’un sistema de renting. Divendres es va fer l’entrega dels vehicles a les instal·lacions del concessionari vilafranquí i des de llavors ja s’han pogut veure els cotxes rodar per les carreteres.

Llegeix més...

 Ja és a la venda el número 108