PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Tres empreses de l’Alt Penedès reben el guardó de la Cambra de Comerç com a reconeixement a la seva trajectòria

La Casa Llotja de Mar es va tornar a vestir de gala un any més per homenatjar les empreses que aquest any fan un aniversari emblemàtic (50, 75, 100, 125, 150, 175 i enguany fins als 200 anys). En el marc del tradicional Dia de la Cambra, que enguany celebrava la seva vint-i-dosena edició, es van lliurar els guardons commemoratius a un total de 106 empreses de la demarcació de Barcelona en reconeixement al seu esforç i consolidació en el temps.

Llegeix més...

L’Ajuntament de Vilafranca inicia la quarta edició d'Innova Pime per al foment de la innovació a les empreses del Penedès

Dimarts vinent s’iniciarà la quarta edició del programa Innova Pime, impulsat pel servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Innova Pime es va començar a implementar l’any 2014 amb l’objectiu de promoure la cultura d’innovació a les empreses del territori i desenvolupar un projecte propi. D’aquesta manera, s’ajuda els negocis a introduir elements pràctics que els permetin millorar la seva competitivitat.

Llegeix més...

La Policia Local de Vilafranca ja patrulla amb els nous cotxes híbrids

La Policia Local de Vilafranca ja patrulla pels carrers del municipi amb els nous cotxes que l’Ajuntament ha adquirit al concessionari Autocam a través d’un sistema de renting. Divendres es va fer l’entrega dels vehicles a les instal·lacions del concessionari vilafranquí i des de llavors ja s’han pogut veure els cotxes rodar per les carreteres.

Llegeix més...

Damià Deàs, nou president de l’Institut del Cava

Foto: Quico Ortega

Redacció.- Damià Deàs, gerent de les Caves Vilarnau, celler pertanyent al grup González Byass, acaba de ser nomenat nou president de l'Institut del Cava en substitució de Jaume Gramona. Aquest passa el relleu a Deàs després d'un mandat de quatre anys, prorrogat fins a l'inici del procés electoral del Consell Regulador del Cava que acaba d'iniciar-se.

Llegeix més...