PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Torres s'adhereix a l'àlbum de localitzacions del film clúster

Ahir a l'Ajuntament de Canyelles va tenir lloc l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre Família Torres i l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf. El document signat té a veure amb el segell NODE Film Clúster, que promou i impulsa l'activitat de rodatges en el conjunt de la denominació Costa Barcelona i, més directament, a l'Alt Penedès i el Garraf.

El grup vitivinícola Família Torres s'adhereix a la iniciativa del film clúster i aporta a l'àlbum de localitzacions la seva diversitat de paisatges i equipaments perquè puguin servir d'escenari a les produccions de cinema, televisió i films publicitaris.

Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf, va posar l'èmfasi en el fet que aquest acord "contribuirà a donar major dimensió i notorietat a la iniciativa promoguda des de l'Agència de Desenvolupament, de la mà de la Diputació de Barcelona". 

En aquests darrers tres anys, d'ençà l'activació del projecte NODE Film Clúster, l'activitat de rodatges a la nostra geografia ha crescut circa un 60%. Enguany les expectatives eren molt optimistes però la contingència sanitària ha congelat l'operativa de les produccions audiovisuals. Així i tot, aquest final d'agost coincideix amb un repunt de l'activitat que fa augurar una bona tardor, sobretot pel que fa a l'enregistrament de sèries de televisió i espots publicitaris.

0
0
0
s2smodern