PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El conseller Baiget inaugura el polígon de La Bisbal del Penedès

El Corte Inglés hi opera una plataforma logística des d’on distribueix productes a tot l’arc mediterrani

Redacció | Olga Aibar .- El conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, i l’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, van inaugurar el dijous 15 de setembre el polígon industrial de les Planes Baixes, al Baix Penedès.

La meitat d’aquest polígon, de 400.000 m2 i impulsat per un promotor privat, correspon a la plataforma logística que va obrir a mitjans de juliol El Corte Inglés mitjançant la qual distribueix productes a l’Aragó, València i Múrcia. Tanmateix, l’empresa actualment només n’ocupa uns 45.000, que donen feina a prop de 70 treballadors, segons va explicar el seu director de comunicació a Catalunya, Jordi Romanyac durant la inauguració. Romanyac va apuntar que van escollir aquesta ubicació per “la seva ubicació privilegiada, just en el trencant de les autopistes AP-2 i AP-7 i proper a l’entrada de mercaderies del port”.

El conseller d’Empresa i Coneixement, va insistir que “la prioritat del Govern és fomentar l’activitat empresarial i la generació d’ocupació arreu del territori” i va reivindicar la necessitat d’infraestructures com el corredor mediterrani. L’alcaldessa, Agnès Ferré, va avançar que “ben aviat una altra empresa s’implantarà al polígon, amb la qual cosa ja estarà el 60% de la superfície venuda”.

El conseller també va assegurar que el Govern continua treballant en el gran projecte logístic projectat al Baix Penedès, el Logis Penedès: “hi va haver una petició de reformulació i no està aturat, de manera que continua els seus treballs”, va assegurar. Un dels problemes en què s’està treballant és el de la manca de potència elèctrica, que frena les inversions.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109