PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El turisme i el comerç viuen la seva gran nit a La Daurada

Les empreses El Outlet de la Tele, Monbús, Casa Andreu, La Daurada Beach Club i Rincón de Llaverias van ser els premiats de la cinquena edició

Redacció | Lídia Oñate .- Vilanova i la Geltrú va celebrar el passat 29 de setembre la 5a Nit del Turisme i del Comerç, durant la qual es van repartir diversos premis a les empreses en reconeixement a la tasca feta durant l’any.

Més de 110 persones van assistir al sopar que va tenir lloc enguany a La Daurada Beach Club, entre els quals hi havia nombroses personalitats de l’àmbit polític i empresarial com l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; l’alcalde de Sitges i diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns; i la presidenta del Node Garraf i alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet.

Entre els guardonats es trobava El Outlet de la Tele, premi a la innovació, que després de sis anys de trajectòria a nivell online ara farà el salt al canal offline; Monbús, premi a la comunicació per estar present a totes les xarxes socials generalistes, a través de les quals ha establert una estratègia per solucionar incidències de forma immediata i millorar diferents aspectes; Casa Andreu, premi a la trajectòria, que després de 57 anys es manté com l’única botiga de música que ha quedat entre Tarragona i Barcelona; i La Daurada Beach Club, premi Promoció de la Ciutat, per haver estat capaç d’atreure a la ciutat personalitats del món de l’espectacle amb esdeveniments internacionals. Per últim, el restaurant Rincón de Llaverias va rebre la Menció Especial per la seva trajectòria de 13 anys oferint productes de la llotja de Vilanova i la Geltrú.

Durant l’acte, Lloveras va avançar que el Pla de Màrqueting Turístic que es posarà en marxa permetrà situar Vilanova i la Geltrú com una ciutat turística a nivell internacional. “El Pla preveu dur a terme 50 accions que ens ajudaran a fer marca i que el nombre de visitants creixi un 20% els propers tres anys, mantenint la nostra essència com a ciutat”, afirmava.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109