PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta la nova web de turisme

Avui s'ha presentat la nova web turística del Consell Comarcal del Baix Penedès. Una nova eina que vol ser una finestra al món per donar visibilitat al territori i als seus atractius turístics. La nova web www.turismebaixpenedes.cat posa de valor el paisatge, la gastronomia, la cultura, l’esport i l’enoturisme de quilòmetre 0. És una pàgina web dinàmica, que ha d’anar creixent i actualitzant-se constantment amb la coordinació de tots els ajuntaments. La web compta amb un apartat d’agenda on s’informarà de tots els actes, fires i dates assenyalades. Si un establiment o productor vol aparèixer, només s’ha de posar en contacte amb l'Àrea de turisme del Consell Comarcal.

Llegeix més...

ExpoNadó torna a Vilanova i la Geltrú del 8 al 10 de juny

Redacció.- La tercera edició de la fira ExpoNadó es va presentar el dijous passat amb la presència de Mayra Adell, organitzadora de l'esdeveniment; i Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat. Lloveras va destacar que ExpoNadó és un "fira molt important per la ciutat perquè coincideix plenament amb un dels objectius que tenim com a destinació, com és el fet de la promoció del turisme familiar." 

Llegeix més...

L'Ajuntament de l'Arboç obre una línia de subvencions per a tots aquells comerços i establiments que reformin o modernitzin els seus locals

El consistori va aprovar en sessió plenària les bases reguladores del programa 'Consolida Comerç a l'Arboç 2017'

Redacció.- La promoció de l’activitat comercial del municipi, un dels pilars bàsics de l’economia local i un dels eixos prioritaris de l’acció de govern, ocupa un espai central entre les prioritats de l'Ajuntament de l'Arboç.

Llegeix més...

Cellers Domenys rep el reconeixement CoopCat 2017

La cooperativa ha obtingut aquesta distinció en la categoria d’Intercooperació i Internacionalització

Redacció.- Cellers Domenys ha estat distingida amb el Reconeixement CoopCat que concedeix la Confederació de Cooperatives de Catalunya (amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social), per la seva “contribució a la societat catalana amb especial incidència en àmbits com intercooperació, internacionalització, compromís amb el territori, emprenedoria, innovació i ocupació”.

Llegeix més...

 Ja és a la venda el número 108