PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Dues dècades del Cavatast

La Mostra de Caves i Gastronomia de Sant Sadurní potencia la restauració de la mà del Delta de l’Ebre i Girona

Redacció | Lídia Oñate .- La 20a edició del Cavatast, que se celebrarà del 7 al 9 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia, es presenta plena de novetats.

Aquest any des de l’Ajuntament es van proposar renovar la Mostra de Caves i Gastronomia des de diferents vessants. Un dels canvis més rellevants serà el de la ubicació de la fira, que es traslladarà a la part baixa de la Rambla de la Generalitat per guanyar espai i comoditat, tant per als visitants com per al propi personal dels cellers. A diferència d’altres anys, per primera vegada a la mostra hi participaran restauradors de fora del Penedès, en concret del Delta de l’Ebre i les comarques de Girona. Segons l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, “van mostrar interès de seguida i crec que si entre tots ens potenciem en sortirem tots beneficiats”. En aquest sentit, Rosell afegia que “com a capital del cava hem d’estar oberts al món i convidar a tothom qui vulgui venir”. Els tastos i maridatges també prendran més importància, ja que disposaran d’un espai més gran a La Fassina. A més, s’ampliaran les places a 50.

El Cavatast donarà el tret de sortida el divendres 7 d’octubre a la tarda, amb una inauguració que anirà a càrrec del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de la reconeguda cuinera Ada Parellada.

Una altra novetat serà la copa, de Riedel, i el sistema d’adquisició. El preu de la copa amb els tiquets serà de cinc euros i qui ho desitgi podrà tornar-la a les mateixes taquilles, on li retornaran dos euros.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109