PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Robert Ramos i Jordi Sabe, nous directors de les oficines de CaixaBank a Vilafranca

Redacció .- Robert Ramos i Jordi Sabe han estat nomenats nous representants de CaixaBank a Vilafranca del Penedès.


Ramos és el director del nou Centre d’Empreses Penedès-Garraf, que s’obrirà al públic el darrer trimestre d’aquest any a la rambla de Nostra Senyora. Per la seva part, en Jordi Sabe és el nou director de l’oficina 33, ubicada al carrer Sant Joan, que esdevindrà l’oficina A Vilafranca i quedisposarà dels darrers avenços tecnològics per atendre als clients. L’obertura d’aquesta oficina està prevista per a finals d’any.

Pel que fa al Centre d’Empreses del Penedès Garraf ja està operatiu i treballa temporalment al carrer Tossa de Mar, 30 de Vilafranca del Penedès.
Aquest centre neix amb l’objectiu de situar a CaixaBank com a primer partner financer de totes les empreses del territori del Penedès i Garraf, tot contribuint a la dinamització i creixement del teixit empresarial de les dues comarques.

Robert Ramos, de 38 anys, va iniciar la seva carrera professional a l’entitat l’any 2008, va ser nomenat Director de Banca d’Empreses als centres de Barcelona-Glòries i Barcelona Diagonal.

Jordi Sabe de 40 anys, va començar a treballar a CaixaBank l’any 1998 i des del 2000 ha estat sots-director d’oficina, càrrec que ha desenvolupat a Martorell i després a Igualada. L’any 2013 va arribar a l’Alt Penedès, on va exercir com a director a l’oficina de Gelida, i els últims tres anys, com a director a l’oficina principal de CaixaBank a Sant Sadurní d’Anoia.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 109