PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Vilanova i la Geltrú es prepara per acollir l'Àrea de Promoció Econòmica Urbana

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú preveu l'any que ve incrementar els recursos del Clúster de Desenvolupament Econòmic, amb l'objectiu que s'encarregui de la gestió de la nova Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU). La capital del Garraf podria ser una de les primeres ciutats de Catalunya en implementar aquestes àrees de concentració econòmica, un nou model de dinamització de l'activitat comercial, turística i industrial basat en la col·laboració publicoprivada.

Llegeix més...

Mor Isidre Pañella i Virella, director artístic de la Pirotècnia Igual

Isidre Pañella i Virella va morir ahir a l’edat de 80 anys. El que fos director artístic de la Pirotècnia Igual va ser nomenat Fill Predilecte per l’Ajuntament de Sitges l'any 2016 com a reconeixement a la seva dedicació al municipi, especialment en l’àmbit cultural. Avui el consistori ha decretat un dia de dol oficial fent onejar les banderes del municipi amb un crespó negre i a mig pal.

Llegeix més...

L'antiga cimentera Griffi de Vilanova inicia els tràmits per ser enderrocada i convertir-se en el major centre comercial del Garraf

La propietat de la parcel·la de l'antiga cimentera de Vilanova i la Geltrú, coneguda popularment com a Griffi, ha sol·licitat els permisos i la llicència per enderrocar l'edifici i deixar pas a un gran parc comercial de 19.000m2, al polígon Masia en Barreres II. Un cop finalitzi la tramitació, que es calcula que serà en les setmanes vinents, ja podria ser derrivat. 

Llegeix més...

 Ja és a la venda el número 108