PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Mor Isidre Pañella i Virella, director artístic de la Pirotècnia Igual

Isidre Pañella i Virella va morir ahir a l’edat de 80 anys. El que fos director artístic de la Pirotècnia Igual va ser nomenat Fill Predilecte per l’Ajuntament de Sitges l'any 2016 com a reconeixement a la seva dedicació al municipi, especialment en l’àmbit cultural. Avui el consistori ha decretat un dia de dol oficial fent onejar les banderes del municipi amb un crespó negre i a mig pal.

Llegeix més...

L'antiga cimentera Griffi de Vilanova inicia els tràmits per ser enderrocada i convertir-se en el major centre comercial del Garraf

La propietat de la parcel·la de l'antiga cimentera de Vilanova i la Geltrú, coneguda popularment com a Griffi, ha sol·licitat els permisos i la llicència per enderrocar l'edifici i deixar pas a un gran parc comercial de 19.000m2, al polígon Masia en Barreres II. Un cop finalitzi la tramitació, que es calcula que serà en les setmanes vinents, ja podria ser derrivat. 

Llegeix més...

Una delegació del Digital Media Center de Barnsley (Regne Unit) visita Neàpolis en el marc del programa URBACT per crear xarxes urbanes

Les experiències de Neàpolis, l'Agència Pública d'Innovació de Vilanova i la Geltrú, i del digital-media-center de Barnsley (Regne Unit) seran analitzades, en una sessió de treball conjunta, avui dia 23 de maig a Vilanova. Ambdós centres compten amb iniciatives per a la dinamització de l'activitat econòmica en el sector digital i creatiu dels respectius territoris on operen.

Llegeix més...