PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

S’inaugura el nou viver d’empreses creatives de Vilanova, el Crea&CO

Ubicat a la planta baixa de Neàpolis, acull cinc empreses que se sumen als  40 coworkers de la tercera planta

Redacció .- L’Agència Pública d’Innovació de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va inaugurar oficialment el dimarts 25 de maig el nou viver d’empreses creatives i tecnològiques Crea & Co.


Ubicat a la planta baixa de Neàpolis, aquest nou espai dedicat al talent, l’emprenedoria, la indústria del coneixement i la innovació dóna cabuda a cinc noves empreses, d’entre dos i cinc treballadors, que se sumen a la quarantena d’emprenedors coworkers instal·lats a la tercera planta de Neàpolis, al Cowork TIC.

Neàpolis va iniciar la seva activitat l’any 2006. Per a la regidora d’Innovació i TIC de l’Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, la transformació que ha experimentat Neàpolis en aquests deu anys mostra la dedicació, el treball i la il·lusió de totes les persones i institucions que hi són presents. A Neàpolis hi treballen 168 persones, hi tenen la seva seu 35 empreses de les quals només 3 són de caràcter públic i 41 emprenedors. El 100% tenen la innovació i la creativitat com a elements de desenvolupament del seu negoci i un 84% “han triat aquest espai i la ciutat per la qualitat de vida, per la bona connectivitat i les infraestructures i pels preus competitius”.

El cap de servei de la Societat de la Informació de la Generalitat, Ricard Faura, va afirmar que “utilitzem Neàpolis com un exemple d’èxit quan altres territoris d’Espanya o de fora volen conèixer projectes com aquest”.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110