PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

Conforama obre nova botiga a les Roquetes, la quarta catalana

L’establiment, ubicat a La Rambla del Garraf, té 3.500 m2 i donarà ocupació a seixanta persones 

Redacció | Olga Aibar .- Conforama, la marca europea per a l’equipament de la llar, va inaugurar el 27 d’abril la seva quarta botiga a Catalunya, ubicada al parc d’oci i comercial de La Rambla del Garraf, a les Roquetes (Sant Pere de Ribes).

El nou establiment té una superfície de 3.500 m2 i generarà 60 llocs de treball directes, el que es tradueix en un total de 290 a Catalunya, entre el personal de botiga i l’equip de la seu central al Prat de Llobregat.

L’objectiu és apropar les seves propostes d’equipament i decoració de la llar a les comarques del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès. A més, a través d’aquesta nova botiga, la vint-i-vuitena de la firma a Espanya, es consolida la presència de Conforama a la província de Barcelona, ja que s’afegirà als establiments que té oberts a Catalunya: els de Sant Boi de Llobregat (2013), Sabadell (2012) i Badalona, aquesta darrera inaugurada l’any 1995.

A l’acte d’inauguració hi va assistir el president de Grup Steinhoff, Bruno Steinhoff, el president del Grup Conforama, Alexandre Nodale; el director general de Conforama Internacional, Tonino Pereira, i el director de la nova botiga, José Manuel Carrasquilla. També hi va ser present l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido.

Pereira afirmava que “estem entusiasmats amb aquesta obertura a Sant Pere de Ribes ja que reforçarà la nostra presència en el mercat català ia la zona nord-oest de la província de Barcelona, on encara no teníem presència.” En aquest mateix sentit, Pereira va afegir que “aquestes noves obertures són només un exemple de la ferma aposta que està duent a terme Conforama pel mercat espanyol, on volem consolidar-nos com actors claus en el sector de la decoració i l’equipament de la llar.”

El grup, el més gran actor de mobiliari per a la llar a Europa, disposa d’una xarxa de 285 botigues, 204 de les quals a França i 81 a nivell internacional, en concret a set països europeus: Espanya, Suïssa, Portugal, Luxemburg, Itàlia, Croàcia i Sèrbia. Actualment tenen 13.400 empleats.
Les vendes de Conforama van arribar als 3.226 milions d’euros en l’exercici de 2014/2015.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110