PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El segon MicroVi atrau més de 1.600 visitants a Avinyonet del Penedès

Durant tres caps de setmana es van oferir diversos tastos de vins singulars als cellers i indrets més emblemàtics 

Redacció | Olga Aibar .- La segona edició de MicroVi, va atraure més de 1.600 visitants entre el 8 i el 24 d’abril a Avinyonet del Penedès.

L’acte amb més assistents va ser la mostra de petits cellers a la qual hi van assistir 900 persones, un nombre que gairebé dobla els assistents de l’edició de l’any passat. La WineFest va concentrar 250 persones i la caminada popular un centenar. Els tastos de vins que es van celebrar al llarg de les tres setmanes, van tenir 320 assistents (30 el tast de vins naturals, 40 el maridatge de vins i caves d’Avinyonet del Penedès, 110 el de sumolls i 140 el de vins del Massís del Garraf). Pel que fa al tast d’olis, hi van participar quaranta persones.

A la mostra de l’Arboçar trenta-vuit cellers van posar a disposició dels assistents el tast lliure de 140 vins, un fet que va atraure a molts aficionats del vi, fins i tot d’altres països, com un grup d’enoturistes suecs que van ser els primers a gaudir de la mostra. El canvi d’horari, amb obertura a les 18h i tancament a les 22h, va permetre als assistents de gaudir del millor vi amb unes temperatures magnífiques.

L’alcalde d’Avinyonet del Penedès, Oriol de la Cruz, feia una valoració positiva del certamen que “ha ajudat a posar el nostre municipi al mapa de molts visitants” i apuntava que aquest fet esperona l’Ajuntament a “seguir apostant per un format més que consolidat dins el calendari turístic de l’Alt Penedès”.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 110