PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

El 40% dels vehicles exposats van trobar comprador a la 24a Fira del Vehicle d’Ocasió

Redacció | Lídia Oñate .- L’Associació de Concessionaris i Maquinària Agrícola de Vilafranca del Penedès ha valorat molt positivament els resultats de la 24a Fira del Vehicle d’Ocasió, que es va celebrar el dissabte 12 i diumenge 13 de març al Pavelló Firal.

Segons l’organització, durant els dos dies va haver-hi una gran afluència de públic, fet que es va traduir en un 38% de vendes del total de vehicles exposats. Tot i així, cal sumar-hi les que es faran durant els dies posteriors, ja que molts compradors primer valoren les diverses ofertes abans de fer la seva adquisició final als concessionaris.

Una de les dades més significatives és la procedència dels visitants. Cada any el nombre de visitants de fora de la comarca augmenta, procedents de l’àrea metropolitana de Barcelona i de la província de Tarragona. El gran nombre de públic, juntament amb la varietat i la qualitat de l’oferta, són les claus que han contribuït al creixement de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca en les seves darreres tres edicions. Entre les novetats destacava l’espai de proves de vehicles d’alguns dels expositors situada entre els pavellons que acollien els vehicles. Aquest espai ha permès donar continuïtat a la fira, a més de dinamitzar-la.

En aquesta edició hi han participat 17 concessionaris: 9 de turismes i furgonetes i 8 de maquinària agrícola, exposats en 7.500 metres quadrats. Any rere any, la fira vilafranquina es consolida com una de les més potents de la província de Barcelona i l’única de la zona que inclou oferta de maquinària agrícola.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 106