Centre Vila organitza el primer concurs de decoració de carrers amb motiu del Shopping Night, que es farà aquest divendres

Redacció .- La decoració dels carrers esdevindrà enguany un dels motius centrals del Shopping Night de Vilafranca, que tindrà lloc aquest divendres a partir de les 20h, i que permetrà obrir les portes fins a les 12h a unes 160 botigues del centre de Vilafranca.

L’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila ha organitzat un concurs de carrers, sota el tema de La Primavera, en el qual seran els clients els encarregats de decidir la millor decoració, entre els carrers: Ferrers, la Cort (i cantonada), Parellada, Sant Joan, la Font, Puigmoltó, Indústria, Constitució i Santa Maria.

El mateix dia, a partir de les 20h, a la carpa de Centre Vila, a la plaça de la Constitució, els clients trobaran una butlleta i una urna per participar en el concurs. Tots els clients que votin la decoració dels carrers participaran en el sorteig d’unes targetes regal per comprar a les botigues adherides a Vilafranca Comerç. A més, amb un tiquet de compra del mateix dia, podran gaudir d’un tast de vins o caves del Penedès.

La plaça de la Constitució serà novament l’espai destinat a tastos de vins i productes de gastronomia i alimentació. Però també hi haurà paradetes de tast davant de les botigues i establiments del sector de l’alimentació i la restauració. A més, als carrers del centre hi haurà activitats i música en viu. I, a la plaça de la Vila a partir de les 20h, s’hi concentraran les desfilades de moda i complements amb un dj de la discoteca 1876 en directe.

0
0
0
s2smodern