PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca vol fer-se gran a fora

Se celebrarà el 12 i 13 de maig al Pavelló Firal de Vilafranca del Penedès

Redacció | Lídia Oñate .- La 24a Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca vol créixer en visitants de fora de la comarca i augmentar les vendes dels més de 300 vehicles de segona mà i de Km 0 exposats a la fira.

Els propers 12 i 13 de març se’n celebrarà al Pavelló Firal, de 10 a 21h, una nova edició, amb 7.500 m2 d’exposició de turismes, furgonetes, tractors i maquinària agrícola.

Les xifres de l’any passat ja van ser prou positives, amb 6.800 visitants i un 45% de vendes d’entre el total de vehicles exposats, però enguany l’Associació de Concessionaris d’Automoció i Maquinària Agrícola, que organitza la fira, vol fer un pas més. “Hem detectat que ens ve molta gent de fora de l’Alt Penedès i, a més, són pràcticament els que més compren”, explicava Josep Anton Sánchez, coordinador del departament de vehicles usats del concessionari Jounou de Vilafranca.

Segons les dades de 2015, el 47% de les compres a la fira van ser realitzades per clients de fora de l’Alt Penedès. Per això, incrementaran la presència de la fira amb més publicitat a mitjans i a través d’Internet amb un web nou www.firaVOvilafranca.cat. Els visitants podran veure l’oferta de nou concessionaris de turismes i set de maquinària agrícola, que creix en expositors i per tercer any consecutiu serà present a la Fira. Segons Max Margalef, gerent d’EMMS Vilafranca, “estem molt satisfets perquè hem aconseguit consolidar la maquinària agrícola com una branca important dins de la Fira, l’única amb maquinària d’ocasió de la província de Barcelona”.

Com a novetats, hi haurà un espai de proves de vehicles nous, cotxes de carreres, un servei de bar i un espai dedicat als més menuts de la casa amb inflables.

Tot i que els descomptes que podran trobar els visitants poden variar molt en funció dels anys d’antiguitat del vehicle, l’estat, les reparacions i el propi model, Sánchez remarca que “els preus es trobaran molt per sota del preu de botiga”. Tots els vehicles de la fira estaran garantits. Els de Km 0 tindran una garantia d’entre 2 i 4 anys, mentre que els de segona mà serà d’un any. El preu mínim de venda serà de 4.000 euros i, en el cas del sector de segona mà, l’antiguitat oscil·larà entre un i vuit anys. Segons les dades de l’últim any, el preu mitjà de la compra es va situar entre els 8.000 i 10.000 euros i l’antiguitat, entre els 4 i 5 anys.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 106