PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Supera tus bloqueos mentales

La nova tècnica per reconciliar-se amb el passat i gaudir el present

Títol: Supera tus bloqueos mentales

Autors: Dr. Christophe Marx

Editorial: AMAT EDITORIAL

Preu: 16,95€ i e-book 9,99€

 

El trauma forma part de la vida. Ja es tracti de petits contratemps com de grans ferides, les experiències negatives s’emmagatzemen físicament en els nostres cervells i ens fan sentir i actuar de manera perjudicial. L’EMDR o «Desensibilització i Reprocessament per Movments Oculars» s’ha considerat el mètode més revolucionari en psicoteràpia de les últimes dècades, en tractar amb èxit els problemes psicològics que tenen el seu origen en bloquejos, com a traumes per abusos sexuals, atacs d’ansietat, desordres alimentaris o fòbies, i amb una rapidesa que desafia qualsevol expectativa.

Aquest llibre, escrit per un metge de reconegut prestigi i expert en la matèria, és una detallada guia que t’ensenyarà a comprendre’t millor, superar els bloquejos emocionals i prendre les regnes de la teva vida.

En definitiva, gràcies a aquest llibre, podràs reconciliar-te amb el teu passat i gaudir plenament el present per aconseguir la felicitat que et mereixes.

El Dr. Christophe Marx, nascut a França el 1951, és metge acreditat per l’associació EMDR Europa i professor i supervisor d’Anàlisi Transaccional per l’Associació Europea d’Anàlisi Transaccional. Membre de l’hospital universitari de Nimes, s’encarrega de la formació clínica en la Facultat de Medicina de Nimes-Montpeller i exerceix en la seva pròpia consulta. Ansiós per promoure una psicoteràpia rigorosa i èticament respectuosa, és autor de diversos llibres i articles científics.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà