PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Humanoffon

És possible que internet estigui canviant-nos com a éssers humans?

Títol: Humanoffon

Autors: Andy Stalman

Editorial: DEUSTO

Preu: 17,95€ i e-book 9,99€

 

El nou món digital ha transformat la nostra vida en molts aspectes i aquest canvi ens impulsa a aprendre a viure entre dos mons, l’online i l’offline. Aquest concepte és essencial, ja que suposa l’avanç d’un home, el nou «Humanoffon», que aconsegueix convertir aquests dos mons en un solament enriquint-los mútuament. Preservar i potenciar l’humà en aquest nou àmbit és la clau de l’èxit en aquesta era digital.

L’autor d’aquest llibre, Andy Stalman, és un dels més respectats experts en marques del món. Conegut col·loquialment com «Mr. Branding» i autor del bestseller Brandoffon, és director del «Master Brandoffon» a Esden Business School i Premi a l’Excel·lència educativa del IE Business School. Ha estat director de màrqueting per Lacoste i Aeropuertots Argentina i des de 2000 és CEO de Cato Partners Europe & LaTam, liderant projectes en més de vint-i-cinc països. Professor convidat en prestigioses escoles de negoci i empreses a Europa i Llatinoamèrica, és un prestigiós conferenciant i referent al món digital. El seu blog va ser premiat com el millor blog de Màrqueting del 2015.

És llicenciat en Relacions Internacionals per la Universitat de Belgrano i llicenciat en Periodisme per la Universitat Catòlica Argentina, ambdues de Buenos Aires. Ha realitzat estudis avançats de Comunicació a la Universitat de Saint Joseph, de Philadelphia, i està especialitzat en Direcció de Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. També és doctor a la Universitat Piloto de Colòmbia de la càtedra que porta el seu nom.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà