PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

De directivo a empresario

Guia per a directius que desitgen adquirir una empresa

Títol:  De directivo a empresario

Autors: Ramon Palacín

Editorial: PROFIT

Preu: 16,95€ i e-book 8,99€

 

En què consisteix l’adquisició d’empreses mitjançant el Management Buyout? Com es desenvolupa la negociació per aquesta via? Com s’instrumenta l’adquisició conjuntament amb una empresa de capital de risc i un banc? Com es genera valor després de l’adquisició i quina estratègia cal seguir després? Quines característiques ha de tenir el director general perquè el Management Buyout tingui èxit?

Aquestes i moltes altres preguntes obtenen resposta en un llibre que va dirigit, especialment, als directius que es plantegen fer un pas endavant en la seva carrera professional i convertir-se en empresaris. Basat en l’experiència d’altres directius que han tingut èxit en el Management Buyout i amb un aire molt pràctic, és la guia definitiva per dur a terme una adquisició empresarial.

Ramon Palacín és Doctor en Administració i direcció d’empreses per ESADE, MBA per ESADE i Enginyer Industrial per la UPC. Des del 1991, ha desenvolupat la carrera professional a M&A Fusiones y Adquisiciones, consultoria especialitzada en valoració d’empreses, assessorament en la compravenda d’empreses, aliances estratègiques i capital de risc. El 1994, va passar a ser-ne director i, des del 1997 n’és el conseller delegat. Durant aquests anys, ha intervingut personalment en les negociacions d’adquisicions d’empreses dels sectors industrial, dels serveis, de les noves tecnologies i comercial.

I des de l’any 1996 és professor associat de l’escola de negocis ESADE on imparteix cursos sobre fusions i adquisicions.

0
0
0
s2smodern