PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

De directivo a empresario

Guia per a directius que desitgen adquirir una empresa

Títol:  De directivo a empresario

Autors: Ramon Palacín

Editorial: PROFIT

Preu: 16,95€ i e-book 8,99€

 

En què consisteix l’adquisició d’empreses mitjançant el Management Buyout? Com es desenvolupa la negociació per aquesta via? Com s’instrumenta l’adquisició conjuntament amb una empresa de capital de risc i un banc? Com es genera valor després de l’adquisició i quina estratègia cal seguir després? Quines característiques ha de tenir el director general perquè el Management Buyout tingui èxit?

Aquestes i moltes altres preguntes obtenen resposta en un llibre que va dirigit, especialment, als directius que es plantegen fer un pas endavant en la seva carrera professional i convertir-se en empresaris. Basat en l’experiència d’altres directius que han tingut èxit en el Management Buyout i amb un aire molt pràctic, és la guia definitiva per dur a terme una adquisició empresarial.

Ramon Palacín és Doctor en Administració i direcció d’empreses per ESADE, MBA per ESADE i Enginyer Industrial per la UPC. Des del 1991, ha desenvolupat la carrera professional a M&A Fusiones y Adquisiciones, consultoria especialitzada en valoració d’empreses, assessorament en la compravenda d’empreses, aliances estratègiques i capital de risc. El 1994, va passar a ser-ne director i, des del 1997 n’és el conseller delegat. Durant aquests anys, ha intervingut personalment en les negociacions d’adquisicions d’empreses dels sectors industrial, dels serveis, de les noves tecnologies i comercial.

I des de l’any 1996 és professor associat de l’escola de negocis ESADE on imparteix cursos sobre fusions i adquisicions.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà