PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El algoritmo de la felicidad

La fórmula per aconseguir la felicitat per a tota la vida

Títol:  El algoritmo de la felicidad

Autors: Mo Gawdat

Editorial: ZENITH

Preu: 17,95€ i e-book 10,99€

 

Durant molts anys, l’egipci Mo Gawdat va estar interessat a dissenyar una fórmula que li permetés desenvolupar un veritable estat de felicitat permanent. Després d’incomptables hores de recerca, per fi va descobrir una equació basant-se en la comprensió de com el cervell absorbeix i processa l’alegria i la tristesa.

Anys més tard, l’algoritme de Gawdat va ser sotmès a una duríssima prova quan el seu fill, Ali, va morir de manera sobtada. Ell i la seva família van posar en pràctica l’equació i van poder sortir de la desesperació i recuperar-se de la tragèdia.

Després de viure aquesta experiència, Gawdat va decidir que compartiria el seu algoritme amb el món i ajudaria el major nombre de persones possible a ser més felices. En el llibre El algoritmo de la felicidad, l’autor ens explica les raons subjacents al sofriment i ens ensenya, pas a pas, com buidar la fórmula per aconseguir una felicitat per a tota la vida ensenyant-nos a dissipar les il·lusions que ennuvolen el nostre pensament.

Mo Gawdat, nascut l’any 1950, ha passat la major part de la seva carrera en tres grans empreses de tecnologia de gran impacte al món en el qual vivim: IBM, Microsoft i Google. Dins de Google és un dels executius més populars i assessora altres Googlers sobre com millorar el món, prendre bones decisions i trobar l’equilibri en el tema de la felicitat. A més, és un veritable orador de reconegut prestigi que inspira amb les seves conferència milers de persones en tot el planeta i és autor de diferents llibres.

0
0
0
s2smodern