PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Continuar? Vendre? Tancar?

Com entendre i gestionar amb èxit l'empresa familiar

Títol:  Continuar? Vendre? Tancar?

Autors: Jordi Tarragona

Editorial: PROFIT

Preu: 16,95€ i e-book 8,99€

 

Aquest llibre tracta sobre l’empresa familiar, un cas especial perquè hi convergeixen dues institucions amb finalitats i normes de funcionament molt diferents: l’empresa, que busca la creació de riquesa i es regeix pels resultats; i la família, que cerca l’amor i la felicitat. L’una és racional; l’altra és emocional. A primer cop d’ull, empresa i família són contradictòries pel que fa a les seves finalitats, però totes dues s’influeixen mútuament; encara més, formen una sola realitat. Aquest llibre ajuda a entendre i gestionar amb èxit aquesta realitat. Ens trobem davant d’una guia pràctica, fruit de l’experiència personal de l’autor com a empresari i consultor, i que recull les principals qüestions que s’han de tenir en compte a l’hora de posar-se al davant d’una empresa d’aquest tipus. Algunes qüestions tan difícils com la que sorgeix al pitjor moment d’una crisi: «cal continuar, vendre o tancar l’empresa familiar? ».

Jordi Tarragona Coromina és advocat amb més de 35 anys d’experiència com a empresari. Al 1987 es va fer càrrec del grup d’empreses familiar, que en aquells moments tenia cent empleats i va créixer fins als cinc-cents al 2006. Va ser guanyador del guardó «Best place to work» durant cinc anys consecutius.

Consultor especialitzat en el suport a la propietat de pimes i la implementació de solucions de continuïtat a les empreses familiars, Tarragona també és president de Comertia Expansió i Gestió d’Actius, i conseller delegat de La Muralla de Balaguer, així com columnista habitual dels diaris Expansión i La Vanguardia.

0
0
0
s2smodern