PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Continuar? Vendre? Tancar?

Com entendre i gestionar amb èxit l'empresa familiar

Títol:  Continuar? Vendre? Tancar?

Autors: Jordi Tarragona

Editorial: PROFIT

Preu: 16,95€ i e-book 8,99€

 

Aquest llibre tracta sobre l’empresa familiar, un cas especial perquè hi convergeixen dues institucions amb finalitats i normes de funcionament molt diferents: l’empresa, que busca la creació de riquesa i es regeix pels resultats; i la família, que cerca l’amor i la felicitat. L’una és racional; l’altra és emocional. A primer cop d’ull, empresa i família són contradictòries pel que fa a les seves finalitats, però totes dues s’influeixen mútuament; encara més, formen una sola realitat. Aquest llibre ajuda a entendre i gestionar amb èxit aquesta realitat. Ens trobem davant d’una guia pràctica, fruit de l’experiència personal de l’autor com a empresari i consultor, i que recull les principals qüestions que s’han de tenir en compte a l’hora de posar-se al davant d’una empresa d’aquest tipus. Algunes qüestions tan difícils com la que sorgeix al pitjor moment d’una crisi: «cal continuar, vendre o tancar l’empresa familiar? ».

Jordi Tarragona Coromina és advocat amb més de 35 anys d’experiència com a empresari. Al 1987 es va fer càrrec del grup d’empreses familiar, que en aquells moments tenia cent empleats i va créixer fins als cinc-cents al 2006. Va ser guanyador del guardó «Best place to work» durant cinc anys consecutius.

Consultor especialitzat en el suport a la propietat de pimes i la implementació de solucions de continuïtat a les empreses familiars, Tarragona també és president de Comertia Expansió i Gestió d’Actius, i conseller delegat de La Muralla de Balaguer, així com columnista habitual dels diaris Expansión i La Vanguardia.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà