PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Dinero: domina el juego

Com aconseguir la llibertat financera en només set passos

Títol:  Dinero: domina el juego

Autors: Tony Robbins

Editorial: DEUSTO

Preu: 21,95€ i e-book 12,99€

 

Els diners poden convertir els nostres somnis en una realitat. Per aconseguir-ho, no obstant això, és necessari aconseguir la llibertat financera, és a dir, aquest punt en el qual ja no es necessita treballar per poder viure. Fins fa poc, únicament els poderosos o els qui tenien bons contactes podien accedir a la millor informació i a les estratègies més eficaces. Però ara, gràcies a Tony Robbins és possible aplicar set senzills passos que et permetran controlar plenament les teves finances i, amb elles, el teu futur.

Robbins ha concebut aquest mètode després de realitzar una exhaustiva recerca i entrevistar cinquanta de les personalitats més brillants del món de les finances, des de milionaris fets a si mateixos a guanyadors del premi Nobel. Aquest llibre t’ajudarà a aprofitar oportunitats que potser et vas perdre en el passat i a no incórrer en els mateixos errors que milions de persones cometen diàriament. És un camí senzill i garantit cap a la llibertat financera.

Tant si volem arribar a ser rics, com si només pretenem aconseguir la tranquil·litat d’una jubilació assegurada, el secret per guanyar diners està aquí, revelat per aquest personatge inspirador i fascinant que és Tony Robbins, i per algunes de les millors ments financeres del món.

Tony Robbins és un escriptor de bestsellers, filantrop, conferenciant i coach, que ha creat un imperi empresarial a partir del seu discurs sobre la superació personal del que han après milions de persones.

0
0
0
s2smodern

               PENEDÈS DATA           

                L'INFOGRÀFIC             

 Ja és a la venda el número 83

 
OPINIÓ

El primer de l'any FEGP
Isidre Also Torrents
Disfuncions i altres malalties 
Martí Sistané Planella
La sentència de "La Manada" i l'opinió pública
Daniel Iborra Fort
Les claus de la internacionalització 
Gemma Beltran Aniento
Creadors del nostre destí
Begoña Cartagena Font
  

Cava en liquidació

Eric Enguita Albet
El valor d'un premi
Daniel Lafuente
Ostentació
Agustí Romeo Huguet

Hola RGPD 

Jordi Ventura Massó

Una visió de la realitat
Dolors Marín Tuyà