PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Dinero: domina el juego

Com aconseguir la llibertat financera en només set passos

Títol:  Dinero: domina el juego

Autors: Tony Robbins

Editorial: DEUSTO

Preu: 21,95€ i e-book 12,99€

 

Els diners poden convertir els nostres somnis en una realitat. Per aconseguir-ho, no obstant això, és necessari aconseguir la llibertat financera, és a dir, aquest punt en el qual ja no es necessita treballar per poder viure. Fins fa poc, únicament els poderosos o els qui tenien bons contactes podien accedir a la millor informació i a les estratègies més eficaces. Però ara, gràcies a Tony Robbins és possible aplicar set senzills passos que et permetran controlar plenament les teves finances i, amb elles, el teu futur.

Robbins ha concebut aquest mètode després de realitzar una exhaustiva recerca i entrevistar cinquanta de les personalitats més brillants del món de les finances, des de milionaris fets a si mateixos a guanyadors del premi Nobel. Aquest llibre t’ajudarà a aprofitar oportunitats que potser et vas perdre en el passat i a no incórrer en els mateixos errors que milions de persones cometen diàriament. És un camí senzill i garantit cap a la llibertat financera.

Tant si volem arribar a ser rics, com si només pretenem aconseguir la tranquil·litat d’una jubilació assegurada, el secret per guanyar diners està aquí, revelat per aquest personatge inspirador i fascinant que és Tony Robbins, i per algunes de les millors ments financeres del món.

Tony Robbins és un escriptor de bestsellers, filantrop, conferenciant i coach, que ha creat un imperi empresarial a partir del seu discurs sobre la superació personal del que han après milions de persones.

0
0
0
s2smodern