PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Ignora la multitud

Manual pràctic per moure't en el fascinant món dels diners

Títol:  Ignora la multitud

Autors: Marc Ribes

Editorial: PROFIT

Preu: 19,85€ i e-book 8,99€

 

Vols començar a operar a la borsa, però no saps com? Desconfies d’aquells que et prometen guanyar molts diners en poc temps? Ets trader i desitges obtenir major rendibilitat? El trading és un sistema d’inversió que requereix dedicació i gran control emocional, encara que qualsevol persona pot moure-s’hi, amb les eines adequades.
Gràcies als seus vint anys d’experiència als mercats financers, Marc Ribes porta al lector des dels fonaments del trading fins a les tècniques necessàries per ser un bon inversor, identificant els indicadors que poden portar-nos a aconseguir grans beneficis.

Ignora la multitud, instrueix les persones no expertes i reforça els coneixements de qualsevol professional a través de consells i metodologies d’inversió comprovades.
Un llibre que ofereix als lectors el coneixement i la visió per entrar al mercat amb confiança i sortir amb beneficis.

Marc Ribes és trader professional. Disposa d’una àmplia experiència com insider de grans bancs d’inversió com a Renta4, Inversis Banco i Morgan Stanley. Com a emprenedor, destaca la seva participació com a soci en el llançament del broker Activotrade a Madrid. Després del llançament i posterior venda, actualment és cofundador de Blackbird Trading School, així com del broker online Blackbird Broker i de l’agència de valors ACapital BB.

Ribes està reconegut com un dels millors traders d’Espanya i Amèrica llatina. És també gestor del fons ACapital RV SICAV i col·laborador habitual en els mitjans de comunicació especialitzats.

0
0
0
s2smodern