El lideratge és una decisió

“El que importa no és el que succeeix sinó com estem reaccionant al que ens succeeix”.
Aquesta frase se li atribueix a Epicteto, un pensador grec de l’era de l’estoïcisme i la que subscric totalment.
Estem vivint moments de molta incertesa, por i confusió i precisament, aquest és el millor moment per liderar la nostra persona i donar el millor de nosaltres mateixos.
No són temps per encongir-nos davant la complexa situació en què ens trobem sinó per a tot el contrari.
Liderar-nos és influir en la nostra persona i en el nostre entorn. És avançar, és créixer, és canviar coses. I avui més que mai és necessari que puguem convertir-nos en un millor líder, per poder impactar en el nostre entorn.

Autoliderar-se es converteix en una necessitat davant de situacions difícils com les que estem vivint, ja que quan tot va be sembla que tot s’hi val, però ara és quan ens hem de comprometre amb nosaltres mateixos. Hem de decidir què volem i avançar per construir la nova realitat, per crear-la.
El lideratge és una decisió. No és una qualitat sinó un art que deriva de la nostra actitud, decisió i compromís personal. I un cop reconeguem el lideratge en nosaltres mateixos és quan estem preparats per extrapolar-lo cap als altres. Per poder inspirar i donar exemple a les persones del nostre entorn, ja sigui a nivell professional com personal.
Liderar-se es incomodar-se. És sortir de la nostra zona de confort i explorar terreny desconegut. Per aquesta raó subscric que el moment ideal per desenvolupar el nostre lideratge és ara, ja que se’ns ha remogut molt del que donàvem per segur.
Aprofitem aquest moment que la vida ens ha posat al davant!
No deixis que la teva situació passada o fins i tot actual defineixi qui ets o el que pots aconseguir, ja que des d’avui mateix estàs creant el teu futur.

powered by social2s