La vida ens empeny a créixer

He arribat a la conclusió que la finalitat de la vida no és altra que convertir-nos en la nostra millor versió.
Perquè això sigui possible ens hem d’atrevir a ser nosaltres mateixos, sense màscares. Hem de fer un treball interior per reconèixer-nos a nosaltres mateixos, transcendir la programació de l’ego i sortir a la llum amb la nostra grandesa. I aquest és un pas que costa molt donar: fa molta por. I, de fet, totes les passes que la vida ens demana donar no són altra cosa que canvis d’enfocament per passar de la por a l’amor. En un sentit més pràctic és deixar de posar l’atenció a la por, al problema, a allò que no funciona i posar-la a la solució.

Fa poc he estat acompanyant com a coach un manager d’una empresa a qui acabaven de promocionar. Li havien ofert un nou projecte i en la transició dels dos càrrecs aquest professional estava agobiadíssim: el seu dia a dia era un caos. Ell mateix es deia que no tenia temps per res, que no donava a l’abast, anava procrastinant, etc. I en el fons el que l’impedia centrar-se i avançar era la por a assumir plenament la seva nova responsabilitat. Inconscientment pensava que podia no estar a l’alçada del que s’esperava d’ell i no volia defraudar el seu cap i companys.
Fou llavors quan, enmig d’una sessió, es va adonar que la vida -a través de l’empresa- l’únic que li estava demanant era créixer internament, havia de confiar en ell mateix per poder donar el salt, convertir-se en la seva millor versió i assumir el nou repte al 100%. I justament, quan va tenir aquesta claredat, fou quan va saber organitzar-se per poder respondre al nou càrrec.
I això és el que ens passa a tots, ja que en el moment que diem “Si, vaig a per això”, tot canvia. És quan estem preparats per deixar enrere les pors, les queixes, el no puc, les excuses. I apareix la màgia, ens empoderem sense fer res especial, perquè simplement ens hem compromès amb nosaltres mateixos a ser la nostra millor versió i poder anar a per més a la vida.
Et convido a reflexionar, quines excuses t’estàs dient per no anar a per més a la teva vida i/o negoci?

powered by social2s